30. juli - 2. august 1998
Helga Engs Hus, Universitetet på Blindern, Oslo

Takk for en vel overstått Shadowcon 3!

En nærmere kongressrapport kommer snart. I mellomtiden en melding fra Vidar Nilsen:

Grunnet etterspørsel, og ønske fra Patricia Tallmann og hennes fanklubb, vil TSP videreformidle medlemsskap i The Official Patricia Tallman Fanclub. Alle detaljer er mer eller mindre blitt behandlet i samarbeid med Pat og hennes fanklubb's president Barb Powell. Grunnet til et slikt samarbeid, er så enkel at DU ikke skal behøve å betale mer enn nødvendig i avgiftsnorge.

Til de som ikke fikk mulighet til å melde seg inn i fanklubben under Shadowcon 3, vil få muligheten til dette når mer informasjon blir lagt ut på de Norske Pat Tallman sidene som vil bli lagt ut, forhåpentligvis i begynnelsen av neste uke. Adresse kommer! Her vil du finne informasjon om hvordan du melder deg inn, priser samt hva du vil få som medlem av klubben.

Du vil også få muligheten til å gi ditt bidrag til Penny Lane, dersom du hadde dårlig samvittighet etter Shadowcon 3. Informasjon om Penny Lane er da selvsagt også lagt inn i sidene.

Dersom det er noe du lurer på, i forhold til dette, send en mail.

Skal forøvrig sende en varm hilsen til alle som var på Shadowcon 3, og takke for all støtten som ble gitt under festivalen, fra Pat.
Se programsidene for Shadowcon 3